Nonconformism?


Urăsc acel mizerabil moment când societatea te îneacă în prostii, în idei de nimic,în gânduri stupide și acțiuni care duc în neant.
V-ați simțit vreodată abandonați de curaj? Când realizezi că nu poți să te aperi, pentru că în loc de spini, ai niște mugurași, care vreau să înflorească.
Duc spre faptul că azi e greu să reziști în fața unor aberații care te scot din sărite. Și vrei să te aperi,dar n-ai cu ce. Ești slab. În schimb ești naiv și bun.
Nu ai stoicism, ci ai un zâmbet care e plin de speranța stupidă că lumea nu-i rea.
Lumea e rea. Și e rea, pentru că e egoistă, iar egoismul este izvorul tuturor "minunilor omenești". Invidie. Răzbunare. Răutate.
Ele vin cu viteza luminii la tine în suflet, și-ți distruge acea lume frumoasă și nevinovată pe care ți-ai creat-o.
Aș fi vrut să fi avut alt temperament, altă temperatură la inimă și creier. Cu toate că, dacă ar fi fost așa, n-aveam să scriu asta.
Cu litere împreunate ucizi multe suflete...
În cazul dat, vreau să spun că sunt mulțumită de această dezlegare tragică. Mulțumesc că-mi modelați caracterul. Altădată voi ști cum trebuie să zâmbesc.
Și pentru ce fug oamenii în viață? Pentru avere? Da. Cu bani cu siguranță vor trăi până vor da de dracu'.
Ce mai caută oamenii? Faimă? Da. Câți oameni au fost omorâți de propria faimă.
Ei fug după dragoste adevărată? Sigur. Mulți găsind-o , au realizat că mai bine era fără ea.
Oamenii se gonesc după multe lucruri văzute și nevăzute. Vor să cuprindă globul cu brațele, vor să fie mari și tari, dictatori, autoritari. Un lucru au uitat. Au de trăit numai o viață, după care vor scăpa iepurele din plasă. Nu-i mai bine oare să uiți de invidie, bârfe murdare, și nu numai, pentru a atrage atenția asupra unor lucruri cu adevărat importante?
Câte întrebări și doar un răspuns: suntem unici și trăim odată, tu singur alegi ce-ți dorești să fii: un vas spart, sau unul plin cu de toate.

Комментарии

Популярные сообщения